Geniet van de eerste zonnestralen op ons terras of schuif aan in ons restaurant voor een heerlijk uitgebreid ontbijt. Start de dag goed en kies uit een ruim assortiment brood, ontbijtkoeken, eieren met spek, english breakfast, fruit, yoghurt, verschillende soorten ontbijtgranen, beleg, warme en koude dranken en u heeft zelfs de mogelijkheid tot het bereiden van uw eigen verse wafels. 

 

Ook voor niet-hotelgasten staan wij elke dag klaar met al dit lekkers vanaf 6u30 tot 9u30. Het tarief voor ons ontbijtbuffet bedraagt €20 per volwassene.

 

Reserveren voor het ontbijt kan aan de receptie, telefonisch of via e-mail.

Ontbijt

Kamertypes

Novotel Ieper Centrum Flanders Fields beschikt over 123 kamers, waarvan er 58 reeds werden gerenoveerd. Verder biedt het hotel 57 familiekamers (standaard + superior) aan met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapbank voor kinderen wanneer u op weekend wenst te komen met het ganse gezin. Zowel de superior als de familiekamers werden reeds allemaal gerenoveerd. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met bad en/of douche en koffie- & theefaciliteiten. De superior kamers beschikken over een open of gesloten badkamer. Het uitgebreid ontbijtbuffet kan reeds bijgeboekt worden.

Wist u dat kinderen tot 16 jaar die bijslapen op de kamer genieten van een gratis ontbijt bij ons? 

Ontdek hieronder onze kamertypes.

4580-35 (2).jpg

Ontdek onze kamertypes

Diensten en praktische informatie

Check-in/-out​

  • Check-in vanaf 14u

  • Check-out tot 12u

  • Vroege check-in/late check-out mogelijk mits betaling