top of page

Geniet van de eerste zonnestralen op ons terras of schuif aan in ons restaurant voor een heerlijk uitgebreid ontbijt. Start de dag goed en kies uit een ruim assortiment brood, ontbijtkoeken, eieren met spek, english breakfast, fruit, yoghurt, verschillende soorten ontbijtgranen, beleg, warme en koude dranken en u heeft zelfs de mogelijkheid tot het bereiden van uw eigen verse wafels. 

 

Ook voor niet-hotelgasten staan wij elke dag klaar met al dit lekkers vanaf 6u30 tot 9u30. Het tarief voor ons ontbijtbuffet bedraagt €20 per volwassene.

 

Reserveren voor het ontbijt kan aan de receptie, telefonisch of via e-mail.

Ontbijt

Kamertypes

Novotel Ieper Centrum Flanders Fields beschikt over 128 volledig gerenoveerde kamers. Onze familiekamers hebben een tweepersoonsbed en naargelang de kamer, 1 of 2 extra slaapbanken of bedden voor kinderen voor wanneer u op bezoek wenst te komen met het ganse gezin. 

 

Alle kamers hebben een eigen badkamer met een douche en koffie- & theefaciliteiten. De superior businesskamers beschikken over een open of gesloten badkamer. Het uitgebreid ontbijtbuffet kan altijd bijgeboekt worden.

Wist u dat kinderen tot 16 jaar die bijslapen op de kamer genieten van een gratis ontbijt bij ons? 

Ontdek hieronder onze kamertypes.

4580-35 (2).jpg

Ontdek onze kamertypes

Diensten en praktische informatie

Check-in/-out​

  • Check-in vanaf 14u

  • Check-out tot 12u

  • Vroege check-in/late check-out mogelijk mits betaling

bottom of page