top of page

Business met pleasure combineren
doet u met onze package deals

Bent u op zoek naar iets meer dan 'simpelweg' het zoveelste seminarie of workshop? Wilt u verrassend uit de hoek komen en uw medewerkers van hun sokken blazen met een business event met een extra touch? Dan zijn onze business package deals zeker iets voor u!

 

Vijf zorgvuldig uitgezochte deals voor u, aanpasbaar op maat en behoefte van uw bedrijf. Daarenboven heeft u er geen extra werk aan. Wij regelen het voor u! 

Ontdek onze package deals hieronder of vraag een voorstel op maat aan!

PAKKET 1:

CULTUUR & BUSINESS

Ieper is the place to be om business met cultuur te combineren. Wissel uw meetings af met een cultureel bezoek aan één van de vele musea, zoals In Flanders Fields Museum; sluit uw business dag af met een herdenkingsgroet aan de Menenpoort via the Last Post. Of kies ervoor om het oorlogsverleden in de grotere regio te ontdekken (per fiets of met een toerbus) en combineer zo een teambuildingsmoment met een zakelijk moment. Wij bieden tal van mogelijkheden aan op basis van uw behoeften, budget en beschikbare tijd. Vraag alvast een vrijblijvende offerte aan. 

Sint maartenskathedraal.jpg
fiets-fietsen-fietsframe-306720.jpg

PAKKET 2:

SPORT & BUSINESS

Ook aan sportieve uitingen is er geen gebrek in Ieper. Haal tijdens of na je business event een frisse neus met een geleide stadswandeling, een avondwandeling doorheen het oude centrum, of volg één van de vele fiets - en wandelroutes in de regio van Ieper. 

Uiteraard kunnen ook huurfietsen worden aangeboden aan u en uw team. Vraag gerust na bij reservatie en ons hotel team doet de rest!  

PAKKET 3:
FUN & BUSINESS

Voelt u graag de adrenaline door uw aderen gieren en wenst u samen met uw team uw lachspieren ten volle te benutten? Dan kan een combinatie van een business event gekoppeld aan een uitstap naar Bellewaerde een ideaal pakket voor u vormen! Gebruik onze vergaderzalen voor uw zakelijk moment en meeting en vertrek daarna met de fiets of per bus naar Bellewaerde (op 4km van het hotel). 

Liever een andere fun activiteit? Graag zoeken wij samen met u naar de perfecte oplossing! 

Bellewaerde.jpg
Woman Sleeping

PAKKET 4:
SLEEP & BUSINESS

Een residentieel seminarie is de ideale oplossing voor u en uw team indien u meerdere dagen na elkaar wenst te genieten van de seminarieruimtes. 

 

Overdag heeft u de workshops en ‘s avonds geniet u van een spontane teambuilding tijdens het diner en aan de bar van het hotel. Door te overnachten in het hotel bent u er zeker van dat iedereen de volgende dag terug op tijd op post is.

PAKKET 5:

FOOD & BUSINESS

brouwerijbezoek kazematten

Novotel Ieper vergadering.jpg
bottom of page